over Adevents

Over Adevents

Of het nu gaat om een themafeest, een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest, een presentatie, typetjeswerk, een bruiloft of een festival. Het is allemaal mogelijk bij AdEvents!

Wij organiseren door heel Nederland. Bekijk de vele mogelijkheden die Adevents voor u heeft of vraag vrijblijvend informatie aan. Ook is het mogelijk een programma op maat te laten maken, bijvoorbeeld op uw eigen gekozen locatie.

Wij regelen het complete arrangement

U kunt onze arrangementen boeken door heel Nederland. We werken samen met een aantal vaste horecagelegenheden, maar regelen met plezier ook een locatie bij u in de buurt. Een kleine kanttekening: aan de thema’s is een minimum aantal deelnemers verbonden, dan wel een vaste prijs indien u onder het minimum aantal komt.

Partners van Adevents

Wij hebben een aantal vaste horecagelegenheden waar wij ons programma met veel plezier aanbieden. Aangezien wij echter in heel Nederland opereren, regelen wij desgewenst een horecagelegenheid bij u in de buurt.

Voor scholen en verenigingen speciale programma's met korting

Te denken valt aan introductiedagen of speciale verengingsdagen waarbij de invulling van de activiteiten in onze rekening nemen. Dit kan een sportief, educatief, creatief, of theatraal programma zijn voor groepen van 10 tot 1500 cursisten/leden. Recente samenwerkingen waren: Hondsrug college, Drenthe college, Stenden Hogeschool, Hogeschool Rotterdam, en vele verenigingen waarvoor wij de activiteiten mochten verzorgen. Informeer naar onze mogelijkheden.

Wij doen nog meer....

Naast Adevents zijn wij ook nog actief met andere activiteiten:

Muziekschool Gitareon

Gitareon is een muziekschool die heel breed les geeft. We geven onder andere muziekles, zangles, DJles en nog veel meer. En hebben wij onze eigen webshop waar u instrumenten en toe behoren kunt vinden. Bent u nou nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij aan bieden neem dan even een kijkje op www.gitareon.nl.

Talentblik

In elke wijk wonen talenten, en met deze lokale sterren willen wij uw wijk of winkelcentrum verlevendigen.
Jonge, oude, kleine, grote talenten. Zangers, taartenbakkers, jongleurs, rappers, tuiniers, achterwielfietsers, grappenmakers, dansers, doedelzakspelers, vertellers, skaters, soepkokers… stuk voor stuk wijkgenoten die hartstikke goed zijn in iets gewoons of iets bijzonders. Iedere wijk heeft ze.

Binnen stichting Talentblik vinden de talenten van Gerald Janse en Marco Redeman elkaar. Beiden zijn al vele jaren bezig met het verlevendigen van wijken en winkelcentra en het betrekken van de bewoners bij hun omgeving.
Gerald vanuit zijn werk als entertainer, organisator van evenementen en jongerencoach, en Marco als stedenbouwkundige, winkelstraatdokter en communitybouwer. Binnen Talentblik bundelen ze hun krachten en hun netwerk.

Klik door naar de website van Talenblik voor meer informatie en contact op te nemen.

Arrangement

U kunt onze arrangementen boeken door heel Nederland. We werken samen met een aantal horecagelegenheden, maar regelen met plezier ook een locatie bij u in de buurt.