Moorddiner
Kruip in de huid van Miss Marple, James Bond, Baantjer of Sherlock Holmes en ontrafel het mysterie.
Thema incl. standaard diner en drankjes € 65,- p.p. Thema incl. luxe diner en drankjes € 75,- p.p. Budgetarrangement: Thema incl. hapjes en drankjes € 55,- p.p.

Moorddiner

Wie is de schuldige?

Moorddiner:

Voor dit Moorddiner maken wij gebruik van het complete Bibliotheekgebouw Emmen, incl. liftschacht, personeelskamers, stookruimte en ruimtes waar u normaal niet komt. Kruip in de huid van Miss Marple, James Bond, Baantjer of Sherlock Holmes en ontrafel het mysterie. Een moorddiner inclusief catering. Dit thema is geschikt voor groepen vanaf 30 personen.

U bent getuige van de avond voor de moord. Professionele acteurs nemen u mee in het verhaal en wie is nu eigenlijk de schuldige?

U gaat in groepen uiteen op zoek naar de diverse sporen die kunnen duiden op de moord. Bloed en sleepsporen, Twitteraccounts, opengeslagen boeken en bijzondere achtergelaten voorwerpen.

Na uw gezamenlijke speurtocht komt u uit in het bibliotheekrestaurant waar u voorzien wordt van een heerlijk diner en bespreekt u kort uw bevindingen.

Na de maaltijd wordt u uitgenodigd aan de BlackJacktafel waar de verdachten (acteurs) met elkaar in gesprek zijn. Hier volgen uw laatste aanwijzingen. U levert uw bevindingen in en wordt uitgenodigd zelf deel te nemen aan de casinotafels.

De deskundige jury neemt in tussentijd uw bevindingen door en we sluiten af met de ontmaskering van de dader en de meest daadkrachtige groep en persoon!

Bekijk ook onze Facebook pagina voor leuke updates!

Reserveer nu:

Selecteer hier wat u wenst.

Boeken

Vul de onderstaande velden zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op.

Prijsopgave

Vul de onderstaande velden zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op met een offerte.

info@adevents.nl

0591 – 644448 of 06 4808 0487

× Neem contact op via Whatsapp