Moorddiner

Wie is de schuldige?

Voor dit thema maken wij gebruik van het complete Bibliotheekgebouw Emmen, incl. liftschacht, personeelskamers, stookruimte en ruimtes waar u normaal niet komt. Kruip in de huid van Miss Marple, James Bond, Baantjer of Sherlock Holmes en ontrafel het mysterie. Een thema inclusief catering. Dit thema is geschikt voor groepen vanaf 30 personen.

U bent getuige van de avond voor de moord. Professionele acteurs nemen u mee in het verhaal en wie is nu eigenlijk de schuldige?

U gaat in groepen uiteen op zoek naar de diverse sporen die kunnen duiden op de moord. Bloed en sleepsporen, Twitteraccounts, opengeslagen boeken en bijzondere achtergelaten voorwerpen.

Na uw gezamenlijke speurtocht komt u uit in het bibliotheekrestaurant waar u voorzien wordt van een heerlijk diner en bespreekt u kort uw bevindingen.

Na de maaltijd wordt u uitgenodigd aan de BlackJacktafel waar de verdachten (acteurs) met elkaar in gesprek zijn. Hier volgen uw laatste aanwijzingen. U levert uw bevindingen in en wordt uitgenodigd zelf deel te nemen aan de casinotafels.

De deskundige jury neemt in tussentijd uw bevindingen door en we sluiten af met de ontmaskering van de dader en de meest daadkrachtige groep en persoon!

Prijzen en overige

Prijs per persoon (min. 30 personen) incl. catering

Thema incl. standaard diner en drankjes € 60,- p.p.
Thema incl. luxe diner en drankjes € 65,- p.p.

Budgetarrangement:
Thema incl. hapjes en drankjes € 50,- p.p.

Direct boeken en reserveren

Vul hieronder de gegevens in en u ontvang van ons zo spoedig mogelijk bericht.

*

* Wij gebruiken deze gegevens enkel om u te contacten voor deze reservering.

Meer dan een feest!

Wij zijn gespecialiseerd in themafeesten, een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest, een presentatie, typetjeswerk, een bruiloft, een festival en we verhuren bijna wel van alles om van een evenement een succes te maken.