Klankconcert

Een ware beleving...

Een klankconcert is het ondergaan van, of het één worden met klank, afkomstig van klankinstrumenten uit alle hoeken van de wereld en dient voor het creëren van diepe ontspanning in alle bewustzijnslagen (ook wel, dreamtime-concert, ligconcert of klankbad genoemd). Alles en iedereen is in trilling en dus ontstaat er een wisselwerking tussen de deelnemers de klankinstrumenten en de instrumentalisten.

De intentie bij het geven van een klankconcert is, dat iedereen een liefdevolle, ontspannende en meditatief concert wordt aangeboden. Onze professionele docent speelt puur intuïtief.

Tijdens een klankconcert maakt de klankinstrumentalist gebruik van didgeridoo, klankschalen, kalimba, oceandrum, rainstick, sandawa, shrutibox, mondharp, gong, sjamandrum, boventoonzang, tingsha’s, thunderdrum, energy-chime, shanti-chime, clapsticks, bullroar, native-american-flute, enz.

De klankconcerten worden gegeven op zowel onze eigen meditatieruimte (Emmen), maar ook op locatie door heel Nederland.

Het klankconcert is een ware beleving en wordt gegeven voor groepen vanaf 10 personen.

Prijzen en overige

Kosten € 15,- p.p.
Duur: 1 uur

Direct boeken en reserveren

Vul hieronder de gegevens in en u ontvang van ons zo spoedig mogelijk bericht.

*

* Wij gebruiken deze gegevens enkel om u te contacten voor deze reservering.

Meer dan een feest!

Wij zijn gespecialiseerd in themafeesten, een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest, een presentatie, typetjeswerk, een bruiloft, een festival en we verhuren bijna wel van alles om van een evenement een succes te maken.