Kies uw evenement
Bij Adevents bent u op het juiste adres voor uw evenement of feest. Het maakt niet uit of het om 10 of om 1500 personen gaat, wij hebben de ervaring en mogelijkheden voor een uniek feest en dat organiseren we door heel Nederland.
ADevents

Kies uw evenement

Bij Adevents bent u op het juiste adres voor uw feest. Het maakt niet uit of het om 10 of om 1500 personen gaat, wij hebben de ervaring en mogelijkheden voor een uniek feest en dat organiseren we door heel Nederland.

Gezelschappen

Kies uw evenement; Wilt u een feest organiseren voor uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest, studentenvereniging, sportvereniging, familie.. en ga zo maar door, wij hebben voor elk gezelschap een geschikte oplossing. Kies uw evenement.

Bij kleine gezelschappen maakt u keuze uit een of meerdere van onze workshops en bij middelgrote groepen kiest u bijvoorbeeld voor onze themafeesten.  Tenslotte kunt u bij grote groepen kiezen voor een samengesteld feest met bijvoorbeeld diverse workshops, aangevuld met (ook weer als voorbeeld) onze DJ’s, aangekleed met onze aparte DJ booths of verlichte dansvloer. En wat te denken van de toevoeging typetjes.

Locatie

Voor de locatie kunt u kiezen voor uw eigen locatie (bijvoorbeeld op of rondom uw eigen terrein of gekozen locatie), voor een gelegenheid of locatie bij u in de buurt (door heel Nederland). Of voor een van onze vaste locaties in en rondom onze standplaats Emmen.

Locaties waar we bijvoorbeeld mee samenwerken:

Meer informatie over verschillende feesten:

Voor meer informatie over onze annuleringsvoorwaarden, klik hier.

 

Kosten:

Op aanvraag

Locatie:

Bij u of op een van onze geschikte locaties.

Reserveer nu:

Selecteer hier wat u wenst.

Boeken

Vul de onderstaande velden zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op.

Prijsopgave

Vul de onderstaande velden zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op met een offerte.

info@adevents.nl

0591 – 644448 of 06 4808 0487

× Neem contact op via Whatsapp