Festivals

Een festival op locatie. We boeken en regelen de nodige artiesten, vergunningen, versterking, presentatie, etc. Festivals zijn uitermate geschikt voor promotie van de stad, winkelcentra, horecagelegenheden alsmede verhoging van het bezoekersaantal. Voorbeelden van onze organisatie zijn het jaarlijkse straatmuzikantenfestival “Gooi maar in m’n Pet”, en het “Art-Event” in Emmen. Maar ook de omlijsting met muzikanten en typetjes tijdens “Slik en Zand” op Ameland en tijdens “Ommen Life”. Verdere festivals die wij in het recent verleden verzorgt hebben: het Streektaalfestival en het Dansfestival in samenwerking met de ondernemersvereniging “Emmen Vlinderstad”.

 

Color Run

Color Run

Het is een FunRun zonder tijdwaarneming, waarbij je elke kilometer dansend, rennend of lopend ondergedompeld wordt met...

Typetjesparade

Al diverse jaren organiseren wij Typetjesparade op diverse plekken en in diverse plaatsen....

Straatmuzikanten

Al diverse jaren organiseren wij Straatmuzikantenfestivals op diverse plekken en in diverse plaatsen....

Halloween

Een angstaanjagend Halloween of Horrorproject? Klik op '' lees verder'' voor meer informatie!...

DJ-festival

Wij beschikken over diverse aparte DJ-booths en een heel arsenaal van eigen DJ’s in allerlei muziekstijlen....

Meer dan een feest!

Wij zijn gespecialiseerd in themafeesten, een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest, een presentatie, typetjeswerk, een bruiloft, een festival en we verhuren bijna wel van alles om van een evenement een succes te maken.