Bedrijfsfeest
Bij Adevents bent u op het juiste adres voor uw bedrijfsfeest. Het maakt niet uit of het om 10 of om 1500 collega's gaat, wij hebben de ervaring en mogelijkheden voor een uniek bedrijfsfeest.
Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Bij Adevents bent u op het juiste adres voor uw bedrijfsfeest. Het maakt niet uit of het om 10 of om 1500 collega’s gaat, wij hebben de ervaring en mogelijkheden voor een uniek bedrijfsfeest en dat organiseren we door heel Nederland.

Gezelschappen

Bij kleine gezelschappen maakt u keuze uit een of meerdere van onze workshops en bij middelgrote groepen kiest u bijvoorbeeld voor onze themafeesten. Tenslotte kunt u bij grote groepen kiezen voor een samengesteld bedrijfsfeest met bijvoorbeeld diverse workshops, aangevuld met (ook weer als voorbeeld) onze DJ’s, aangekleed met onze aparte DJ booths of verlichte dansvloer. En wat te denken van de toevoeging typetjes.

Locatie

Voor de locatie kunt u kiezen voor uw eigen locatie (bijvoorbeeld op of rondom uw eigen bedrijf), voor een gelegenheid of locatie bij u in de buurt (door heel Nederland). Of voor een van onze vaste locaties in en rondom onze standplaats Emmen.

Locaties waar we bijvoorbeeld mee samenwerken:

Kosten:

Op aanvraag

Locatie:

Informeer naar de mogelijkheden
Op aanvraag

Reserveer nu:

Selecteer hier wat u wenst.

Boeken

Vul de onderstaande velden zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op.

Prijsopgave

Vul de onderstaande velden zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op met een offerte.

info@adevents.nl

0591 – 644448 of 06 4808 0487

× Neem contact op via Whatsapp