Bedrijfsfeest

Uniek bedrijfsfeest in heel Nederland

Bij Adevents bent u op het juiste adres voor uw bedrijfsfeest. Het maakt niet uit of het om 10 of om 1500 collega’s gaat, wij hebben de ervaring en mogelijkheden voor een uniek bedrijfsfeest en dat organiseren we door heel Nederland.

Gezelschappen

Bij kleine gezelschappen maakt u keuze uit een of meerdere van onze workshops en bij middelgrote groepen kiest u bijvoorbeeld voor onze themafeesten. Tenslotte kunt u bij grote groepen kiezen voor een samengesteld bedrijfsfeest met bijvoorbeeld diverse workshops, aangevuld met (ook weer als voorbeeld) onze DJ’s, aangekleed met onze aparte DJ booths of verlichte dansvloer. En wat te denken van de toevoeging typetjes.

Locatie

Voor de locatie kunt u kiezen voor uw eigen locatie (bijvoorbeeld op of rondom uw eigen bedrijf), voor een gelegenheid of locatie bij u in de buurt (door heel Nederland). Of voor een van onze vaste locaties in en rondom onze standplaats Emmen.

Locaties waar we bijvoorbeeld mee samenwerken:

Bedrijfsfeest

Impressie

Direct boeken en reserveren

Vul hieronder de gegevens in en u ontvang van ons zo spoedig mogelijk bericht.

*

* Wij gebruiken deze gegevens enkel om u te contacten voor deze reservering.

Meer dan een feest!

Wij zijn gespecialiseerd in themafeesten, een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest, een presentatie, typetjeswerk, een bruiloft, een festival en we verhuren bijna wel van alles om van een evenement een succes te maken.